16 de novembre del 2011

#17N i els 365 dies de l'any


Demà ens espera una gran jornada i no només pel fet d’anar a cobrir la Vaga General, sinó pel que significa.

Sempre he pensat que les vagues no serveixen per res, i de fet ho segueixo pensant. Però sempre està bé sortir de la quotidianitat i demostrar que una part de la població no està d’acord amb la gestió. De fet, la cosa està cada vegada més negre vagis on vagis. Estudiïs, treballis o estiguis malalt.

Cada dia vivim amb les tisores darrera l’esquena i això s’ha d’acabar, perquè no és ni sa, ni sostenible, i molt menys ètic. Som conscients que estem en crisi, però el que no podem és viure cada vegada amb menys primordialitats mentre els nostres dirigents segueixen la seva vida com si res, amb els seus grans sous.

Per la part que més em toca, ho visc cada dia. Pocs professors, molts alumnes. Un gran nombre de persones, seguiment individualitzat quasi inexistent. Menys material i de qualitat qüestionable. Menys espai per més gent.

Estic a favor, doncs, que la gent es mobilitzi i es faci sentir, però qüestiono que serveixi d’alguna cosa. Perquè se’n farà cas omís, i seguirem dins la mateixa dinàmica de dictàmens extraordinaris i de ciutadania disconforme.

A part de la experiència que suposarà estar demà a plaça St. Jaume i plaça Universitat, espero gaudir d’una jornada pacífica on es transmeti, per davant de qualsevol altre missatge, el d’una població catalana que està farta de donar tant i que encara n’hi treguin més.



SEGUEIX EL MOVIMENT AL TWITTER:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada