28 de novembre del 2011

La subhasta de la dignitat


Aquest matí estava llegint La Vanguardia quan he vist a les primeres pàgines un anunci de l’Agència Estatal d’Administració Tributària. A la imatge s’observa en lletra destacada “SUBHASTA”. Víctima de la ignorància em preguntava: això són embargaments, oi?. Una altra pregunta: Què deu pensar la gent que veu l’adreça de casa seva publicada al diari?

Tenia un cafè a la taula i se m’han girat les ganes de prendre-me’l. Com es pot arribar fins al punt de fer públic un embargament? Els qui es decideixen a posar-ho als mitjans de comunicació s’haurien de replantejar els seus valors ètics i morals i pensar en la sensibilitat dels propietaris dels immobles i de la gent que llegeix l’anunci. Aquest tipus d’accions són les que em porten a detestar una societat cada vegada més insensibilitzada i unes institucions que no mesuren els seus actes ni tenen en compte la crítica situació econòmica que està vivint la població. I sona a tòpic, però és la vertadera realitat i no podem fugir-ne.

Crec que hauríem de replantejar-nos seriosament molts dels criteris que es segueixen a l’hora d’informar de temes com aquests, que causen una molt mala impressió de les organitzacions que ho publiquen i també un ressò negatiu en el clima actual.

1 comentari:

  1. Aunque he tenido que usar un traductor es un escrito muy bueno, debe ser muy malo para una persona ver su nombre en el boletín y muy triste, hace tiempo que lo paso mal pensando en esas personas, espero se recuperen y disfruten de el derecho a tener un hogar, que seria lo justo. Un cordial saludo. Manuel

    ResponElimina